Wertyzreport- humánní informační portál

11.02.2015 10:41

Autor: Martin Doležel

 

Internetové stránky Wertyzreport patří nepochybně k takovým, které jsou primárně určené k tomu, aby informovaly, nikoliv pouze šokovaly, jak je tomu u mnoha současných bulvárních magazínů nejen na internetu. Naleznete zde ověřené zprávy z celého světa, ale samozřejmě i pohled na domácí dění. Nechybí politika, války i mnohem příjemnější poznatky, například tipy, jak se postarat o své zdraví.

Co se děje na Ukrajině?

Zajímá vás boj proti imperialismu Ruska a válka na Ukrajině? Přečtěte si o této patálii pravdu, nikoliv jen propagandu ze strany Ruského prezidenta a jeho služebníků. Vše je zde podáno s ohledem na humanitu, boj za lidskost a lidská práva přece musí být hlavní prioritou nejen časopisů a internetových magazínů, ale všech lidí na celém světě.Wertyzreport je především pro lidi, které chce naučit lépe žít v současném světě.

Neutralita a přesto exkluzivita

Humánních médií stále ubývá, bohužel většinou jim jde jen o jedno, a sice získat co nejvíce čtenářů za každou cenu. I za cenu takovou, že budou podávány desinformace. To se samozřejmě na stránkách Wertyzreport nestane. Hned po přečtení několika zajímavých článků o všem možném, budete přesvědčeni, že investigativita a profesionalita žurnalistů je možná. Důležitá je pak samozřejmě také politická nestrannost a neutralita.

Nejen o politice

Web zajisté není jen o politice a o tom, kde se právě válčí, kdo se s kým pře o důležité nebo méně důležité věci. Spíše se zaměřuje na komplexní pohled na současný svět a snaží se svým čtenářům rovněž vštípit některé demokratické principy. Exkluzivní informace zajisté nechybí, ovšem vždy jsou podány s přihlédnutím na humánní aspekt. Přečtěte si zde více také z kultury nebo se naučte lépe pečovat o své zdraví.

Nechybí zde výběr mnoha rubrik, například:

·         Společnost

·         Politika

·         Zahraničí

·         Exkluzivně