Vysoká škola ekonomická ve Znojmě

21.06.2014 15:24

Autor: Eliška Hanáková

 

Soukromá vysoká škola Znojmo, jejímž generálním partnerem je město Znojmo, nabízí uchazečům akreditované studium v perspektivních a vysoce moderních oborech jako jsou:

·         ekonomika veřejné správy a sociálních služeb,

·         marketing a management,

·         mzdové účetnictví, daně a personalistika,

·         účetnictví a finanční řízení podniku.

Studovat můžete jak v prezenční (denní) formě, nebo popřípadě v kombinované (dálkové). Záleží na vašich možnostech a potřebách.

Studium i v zahraničí

Jako každá správná vysoká škola, tak také i Vysoká škola Znojmo si zakládá na dlouholetých a dobrých vztazích, se zahraničními vzdělávacími institucemi a společnostmi. Studenti a také i lektoři proto mohou vycestovat za vzděláním a zkušenostmi do Rakouska, Maďarska, Slovenska, ale také třeba do exotické Číny.

Úspěšné studentské projekty

Soukromá vysoká škola ekonomická je na své studenty velmi pyšná. Jedním z důvodů jsou právě jejich studentské projekty, které měly velký úspěch. Zářivým příkladem je například projekt „Z popelnice do lednice“, který byl ve stylu dokumentárního cyklu pro veřejnost a měl mimořádně nečekaný ohlas. Neméně velký ohlas sklidil dokument „Úžasný Ázerbajdžán“.

Nezapomíná se ani na absolventy

Vysoká škola ekonomická Znojmo neopomíjí ani své bývalé studenty. Právě pro ně je zde klub absolventů SVŠE. Cílem tohoto projektu je upevnění sounáležitosti absolventů se Soukromou vysokou školou ekonomickou, zlepšení komunikace mezi absolventy a vedením školy a vydávání vlastních informačních materiálů pro absolventy.

Ekonomie má budoucnost

Studium na této škole nabízí kromě kvalitního výukového programu jeho uchazečům také příjemné studijní prostředí, které je situováno do historického města Znojmo. V současné době je na této vysoké škole téměř 600 studentů, kteří končí jako bakaláři, nebo se můžou pustit do dalšího studia vyššího typu, kdy se z nich stávají magisteři a inženýři.

Ekonomie táhne, stejně jako přívětivé zázemí s moderní výbavou. Vysoká ekonomická škola vás dokáže zajistit do budoucna.