Staňte se instruktorem lyžování nebo snowboardingu!

13.01.2016 14:43

Autor: Eliška Hanáková

 

Milujete lyžování a jízdu na snowboardu? Mohli byste v zimních měsících trávit na svahu den i noc? Ideální způsobem jak provozovat svůj koníček a ještě si něco málo přivydělat je akreditovaný licenční kurz lyžování a SNB. Přesně takovou možnost nabízí i škola newmanschool.cz, která se vám může věnovat hned v několika ski areálech. Jedná se o areál Hlubočky u Olomouce, Olešnice, Klepáčov a Rališka. Záleží už jen na vás, který konkrétní kurz si vyberete a který areál je vám nejblíže, ať už hovoříme o vzdálenosti nebo jiných aspektech.

Newmanschool- kurzy i služby

Škola newmanschool.cz nenabízí jen licenční kurzy pro instruktory lyžování a SNB. Nabídka služeb této školy je více než bohatá. Jestliže máte doma například malého potomka, kterého byste rádi viděli na lyžích nebo snowboardu, budete rozhodně nadšení z možností dát ho do dětské školky. V ní připadají na jednoho instruktora maximálně dvě dětičky a výuka se tak stává mnohem efektivnější. Abyste si užili bezstarostnou lyžovačku a nemuseli jste se trápit s tím, je-li váš potomek v bezpečí, je tato školka maximálně bezpečnostně vybavena. Výuka probíhá na uzavřené sjezdovce, kam má veřejnost vstup zakázaný. Navíc je pro děti v pohádkové školce připraven bohatý program plný her a zábavy.

I jako instruktoři se budete bavit a užívat si konečně práci, do které budete chodit rádi. Po absolvování zmiňovaného kurzu můžete dokonce hned nastoupit do řad školy Newmanschool.

Proč kurz v Hlubočkách?

Kurzy jsou akreditované a pomohou vám získat licenci pro výuku lyžování nebo snowboardingu, která bude platná samozřejmě nejen pro školu, která ji umožní získat. Cena je přitom velmi lidová. A navíc, je něco lepšího, než pracovat v sympatickém a sportovně smýšlejícím kolektivu?

Ať už hledáte kurz pro instruktory lyžování a SNB, či jen školu pro vaše malé ratolesti, je rozhodně Newmanschool správnou volbou. Po absolvování kurzu můžete dokonce ihned získat práci. Může se jednat o brigádu, ale kdoví, třeba se stanete trvalým článkem týmu kvalitních instruktorů.