Keratinová vlákna pro hustější vlasy

30.08.2014 15:01

Autor: Marin Doležel

 

Víte, že můžete mít hustější vlasy díky keratinovým vláknům? Jsou umělá, ale přesto dokonale přizpůsobivá a objevila se teprve nedávno, přesto okamžitě zaznamenala velký úspěch. Neslibují nový vlasový porost, ale jen zahuštění vlasů, ovšem naprosto dokonalé a fungující na zajímavém principu.

Funguje to jednoduše

Ten princip spočívá v tom, že jednotlivá vlákna jsou opačně polarizovaná, díky tomu se sama pevně uchytí na pravých vlasech. Jak již vyplývá z těchto informací, metoda nefunguje u naprosté plešatosti, kde se nedá nijak navázat. Aplikace probíhá jednoduše sypáním vláken přímo na hlavu, kdy dochází k neuvěřitelné věci, přímo před očima vám jakoby rostou vlasy. Kam se hrabou všechny ty přípravky na pleš, které slibují zázraky, ale ty se nikdy nekonají.

Co přináší keratinová vlákna?

Umělá vlasová vlákna jsou bezpečná a zdravotně nezávadná, nijak vám neuškodí. Dokonce nedochází ani k propadu takových umělých vlasů na pokožku hlavy, jsou totiž velice lehké.

Samotná aplikace je poměrně jednoduchá a po určitém cviku to zvládnete i sami. Vše je překvapivě rychlé, již za několik minut se budete moci chlubit novým účesem.

Keratinová vlákna se řadí k takovým vlasovým přípravkům, které zjistí okamžitou spokojenost ženám i mužům, a to všech věkových skupin. Jsou vhodné i pro seniory.

Vlasová vlákna na bázi keratinu dokážou zakrýt každé prosvítající místečko, ale také vytvořit kompletní porost, který nikdo nepozná od pravých vlasů.

Žádné vedlejší účinky

Máte-li řídké vlasy, je tato volba ideální, nemusíte se obávat podobných vedlejších účinků, které se mnohdy vyskytnou u tradičních přípravků na zahuštění, které jsou na chemické bázi, přesto, že se tváří jako ryze přírodní. Vlasy nepadají a drží neuvěřitelně pevně, a to není třeba žádných lepidel ani jiných upevňovacích pomůcek.

Mrkněte na hodně zajímavé video: https://www.youtube.com/watch?v=qFqLbwhS45E