Jak zařídit tu nejlepší party?

16.04.2014 10:02

Autor: Martin Doležel

 

Narozeniny, svátek, rodinný večírek nebo firemní party, to vše jsou akce, které si vyžadují různé dekorace a také originální dárky, které jsou krásně zabalené a slibují velké překvapení. Pokud hledáte neobvyklé tipy na narozeninový dar, budou pro vás ideální zastávkou nové stránky jedné šikovné maminky, která se rozhodla nabízet své produkty, kterými jsou šikovné balíčky skrývající nejrůznější překvapení.

Zvolte si dokonalou atmosféru

Pro dokonalou atmosféru si můžete vybrat například havajskou, námořnickou, dívčí, chlapeckou, princeznovskou, safari nebo zelenou vodnickou krabici. Narozeninový dar tak bude mít styl a určitý koncept, vše bude ladit a vy se stanete svědky radosti svých dítek.

Co je obsahem dárkových krabic?

Ve stylově zabalených krabicích pro děti, ale i pro dospělé, naleznete spoustu dárkových, dekoračních a pomocných předmětů, bez kterých se správná oslava neobejde. Můžete si je rovněž nechat zabalit na míru a zvolit si jednotlivé dárečky do sady. Jsou to především:

·         Papírové čepice

·         Plastové talířky, hrníčky a další nádobí

·         Girlandy, lijány

·         Konfety

·         Ubrousky, ubrusy

·         Balonky

·         Vlaječky

·         Kravaty a spousta dalších potřebných i zábavných věciček

Celá oslava v jediné šikovné krabici

Vyberte si dárek k narozeninám, který bude vhodný pro vaše dítko, nebo celou sadu, která pomůže zdokonalit firemní oslavu. Užijte si toho nejkrásnějšího Silvestra, Vánoce i Velikonoce, které se mimochodem nezadržitelně blíží. Dnes naštěstí nemusíme zoufat, nabídka nejen v kamenných obchodech je více než obrovská.

Poctivá ruční výroba

Co takhle vyzkoušet rodinný obchůdek a inspirativní stránky Narozeniny v krabici? Nejen, že budete mít o zábavu postaráno, ale vůbec se nemusíte bát cen. Vlastnoručně vyrobené dekorace a dárečky jsou vskutku za hubičku.

Produkty nejsou na skladě, objednávka probíhá vždy dopředu, většina výrobků a sad jsou originály, které jinde nenajdete, a ruční výroba je zde zárukou poctivosti provedení.