I ke svému stomatologovi se můžete těšit

25.02.2015 15:31

Autor: Eliška Hanáková

Panický strach, který vás před každou návštěvou zubaře zachvátí už dávno, předávno není na místě. Moderní stomatologie už není ve znamení sterilních a neútulných ordinací, které dokážou nahánět strach. Kromě toho, že dnešní ordinace jsou barevné, a navozují velmi příjemnou atmosféru, liší se od svých předchůdkyň ještě v něčem velmi zásadním. Tím rozdílem je myšleno naprosto bezbolestné ošetření, které se stalo v dnešních stomatologických ordinacích naprostým standardem. Přesně tak tomu je i v zubní ordinaci Praha 2.

Nebojte se přijít

Mnoho lidí se bojí se svým problém za zubařem přijít. Poté, co si uvědomí, že je žádné bolestivé a nepříjemné trápení nečeká, se mohou konečně odhodlat k návštěvě zubaře. A co že je při první návštěvě stomatologie Praha 2 čeká? Po přivítání sestřičkou budete požádání o vyplnění jednoduchého formuláře, ke kterému dostanete také ceník jednotlivých výkonů. Poté budete zařazeni do počítačové databáze pacientů a dále se vám bude věnovat stomatolog při úvodním rozhovoru.

První návštěva zahrnuje také kompletní anamnézu, vyšetření zubů a dásní a zhotovení rentgenu, aby měl stomatolog naprosto podrobný přehled o stavu vašeho chrupu. Poté vám lékař na základě zjištěných informací navrhne léčebný plán a s ním spojenou cenovou kalkulaci. Jestliže budete se vším souhlasit, může být naplánován harmonogram návštěv, popřípadě se můžete hned pustit do ošetření.

Není hygiena jako hygiena

Velký boom v oblíbenosti u pacientů zaznamenala dentální hygiena, která pomáhá pacientům v péči o jejich chrup. Například dentální hygiena Praha 2 vám nejen vysvětlí a názorně předvede, proč a jak je důležité si pečlivě čistit zuby, ale také speciální moderní technologie vám zuby a dásně ošetří. Dentální hygiena využívá k odstranění zubního kamene kyretam a ultrazvuk. Čištění pigmentací na zubech se prování pomocí tryskajícímu jemnému písečku, který je smíchán s vodou.